TIRSzövetség

Szövetség működése

A VTOSZ munktervét idekattintva érheti el.

Jegyzőkönyv a VTOSZ 2015.03.05-én tartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv
a VTOSZ 2015. március 5-én tartott évi tisztújító közgyűléséről
(a közgyűlés teljes hanganyaga archiválva)

 

Megalakult a VTOSZ Közgazdasági és jogi munkabizottsága

Május 13-án, Budapesten megtartotta alakuló ülését a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének közgazdasági és jogi munkabizottsága.

Bővebben...

 

A VTOSZ munkabizottságai

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének alapszabálya szerint három munkabizottság működésére van lehetőség: vízitársulati munkabizottság, közgazdasági és jogi munkabizottság, önkormányzati munkabizottság létrehozása szükséges. A 2015. április 28-i VTOSZ küldöttgyűlés egyes témái miatt leghamarabb a közgazdasági és jogi munkabizottság megalakulására van igény. Ez a munkabizottság már megalakulásakor a VTOSZ gazdálkodásával kapcsolatos fontos kérdéseket fog tárgyalni. A munkabizottság összetételével az elnökség már korábban egyetértett, a szükséges egyeztetések és felkérések megtörténtek. Szegedi Sándor VTOSZ elnök a közgazdasági és jogi munkabizottság alakuló ülését 2015. május 13-án 10 órára Budapestre, a VTOSZ-hez összehívta.

 

A VTOSZ 2015. április 28-i rendkívüli küldöttgyűlésének anyagai

Meghívó a VTOSZ 2015. április 28-i rendkívüli küldöttgyűlésére.

Rövid távú VTOSZ feladatok, 2015.

VTOSZ stratégiai feladatok, 2015.

 

VTOSZ Elnökségi ülés 2015.04.15.

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége 2015. április 15-én Szegedi Sándor elnök vezetésével ülést tartott Budapesten.Az elnökségi ülésen – az új VTOSZ alapszabálynak megfelelően – részt vettek a felügyelő bizottság tagjai.

Bővebben...

 

Jegyzőkönyv a VTOSZ 2014. október 14-i elnökségi üléséről

 

A jegyzőkönyv, a birtokbaadással kapcsolatos VTOSZ anyagok és az önormányzati művekre kötendő megállapodás minta   a Mellékleteknél olvasható. (Az ülés teljes hanganyaga archiválva)

dr.VÁ

 

5. oldal / 13