TIRHírek

Hírek

Szegedi Sándor VTOSZ elnök levele a vízitársulati vezetőkhöz a vízitársulatok megújításával kapcsolatban

Bővebben...

 

Tervezési segédlet a 2017. évi közfoglalkoztatáshoz

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárságának Közfoglalkoztatási Stratégiai és Koordinációs Főosztálya megküldte a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége számára a közfoglalkoztatásra vonatkozó 2017. évi tervezési segédletet és az országos közfoglalkoztatási programok indítását megelőző feladatok ütemezését. A vízitársulatok az országos közfoglalkoztatási programban a VTOSZ koordinálásával vehetnek részt.

 

Kiskunfélegyházáról Tiszaalpárra költözött a Tisza-Kunsági Vízgazdálkodási Társulat

Bővebben...

 

A Földművelésügyi Minisztérium sajtóközleménye a földhivatali információk továbbadásáról

Bővebben...

 

34/2016. (VIII. 2.) BM rendelet a hatékony víz-árpolitika kialakítása érdekében egyes vízgazdálkodási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról

 

Tájékoztató a vízkészletjárulék számításának változásáról

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, mint másodfokú vízügyi hatóság tájékoztatót adott ki a vízkészletjárulék számításával kapcsolatos 2017. évi változásokról. A tájékoztatót dr. Takács Árpád tűzoltó dandártábornok, tűzoltósági főtanácsos, hatósági főigazgató-helyettes azzal a kéréssel küldte meg Szegedi Sándor VTOSZ elnöknek, hogy az Országos Szövetség honlapján tegye közzé.

Bővebben...

 

A 2016 november 2.-i VTOSZ elnökségi ülés összefoglalója

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének elnöksége a felügyelő bizottsággal kibővített elnökségi ülést tartott Gödön, 2016. november 2-án. Az ülés Szegedi Sándor VTOSZ elnök vezette.

Bővebben...

 

VTOSZ Elnökségi ülés, 2016.11.02

Szegedi Sándor VTOSZ elnök a Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetségének felügyelő bizottsággal kibővített elnökségi ülését 2016. november 2-án 10 órára összehívta. Az ülés helye a VTOSZ székhelye (Göd, Csokonai utca 22.). A napirenden a vagyonátadással kapcsolatos térítési ügyek, társulatok újjászervezésével kapcsolatos kérdések és a szeptemberi igazgató-főkönyvelői értekezlet tapasztalati szerepelnek.

 

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Vagyonkezelők Vagyongazdálkodási Igazgatóságának levele Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz

Bővebben...

 

7. oldal / 52

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.