TIRHírekTájékoztatók

Tájékoztatók

A monitoring adatszolgáltatás határideje 2014. március 19-én lejár

 

Érdekképviseletünk a Belügyminisztériumnál

Kling Zoltán főosztályvezető úr tájékoztató levelet küldött  a VTOSZ elnökének

 

2014. január 31-én a vízilétesítmények átadása problémáinak megbeszélésére került sor az OVF-ben

 A forgalomképes állami tulajdonban lévő vizek és vízilétesítmények átadás-átvételi eljárása tárgyában Kolossváry Gábor főosztályvezető által vezetett  értekezleten a Belügyminisztérium,  a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szakemberei mellett a VTOSZ részéről Offenbächerné Imre Gabriella és dr. Varga Árpád, a NAK részéről többek között Balla Iván vett részt.

Bővebben...

 

Öntözési Napok előadássorozatának nyitórendezvényére kerül sor 2014. február 27-én

 

Bővebben...

 

Emlékeztető a a vízilétesítmények vagyonátadásáról 2014. január 31-én tartott értekezletről

 

  A vízilétesítmények vagyonátadásáról   2014. január 31.-én az OVF tanácstermében tartott értekezletről készült emlékeztető kommentár nélkül  a Mellékleteknél olvasható.

VTOSZ Titkárság 

Bővebben...

 

A VTOSZ elnökének tájékoztatója a 2014. január 25-i BM rendezvényről

Bővebben...

 

Gyászolunk - elhunyt Prof. Dr. Öllős Géza

Életének 86. évében, 2014. január hó 8-án elhunyt Prof.Dr. Öllős Géza. A gyászjelentés a címre kattintva a Mellékleteknél olvasható. VTOSZ Titkárság
 

Tájékoztató a 2012-2013. évben elmaradt kifizetésekről

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!            

   Kling Zoltán főosztályvezető úr tájékoztatása szerint az eddig -kölcsönösen- aláírt szerződések közül először a 2013. évre vonatkozó kifizetések történnek meg. A 2012. évi teljesítések
elszámolására /7 társulat esetében/ a 2013-ra vonatkozó kifizetések után kerül sor. Úgy tűnik, hogy a 2012. éviek esetében a híányzó dokumentumok beérkezése mindenki részéről megtörténik, vagyis a hiányok megszűntetését követően az ő kifizetésük /egyszerre/ megvalósul. A folyamatot csökkenti a pénzügyi ellenőrzés kapacítása, mivel a minisztérium valamennyi kifizetés-ellenőrzése a korábbi feladatokra létrehozott főosztályra hárul /mi pedig beestünk ide kellő számlaköteggel/.              

 Főosztályvezető Úr Balla Gábor tanácsos úrat jelölte ki a feladatok végzésére, vagyis arra törekedett, hogy valamennyi gondot ugyanazon ügyintéző ismerje meg, amely alapján a döntéselőkészítés szervezettebben történhet.

Üdvözlettel:


Ligetvári Ferenc

VTOSZ elnöke

 

12. oldal / 35

Névnap

Ma 2024. május 03., péntek van.
Tímea és Irma napja van, holnap Mónika és Flórián napja lesz.