TIRHírekSzövetségünk híreiNagy érdeklődés mellett igen sikeres volt a közfoglalkoztatási pályázati konzultáció

Nagy érdeklődés mellett igen sikeres volt a közfoglalkoztatási pályázati konzultáció

 

2011. január 4-én 54 vízitársulattól  76  szakember vett részt  a Szövetség által szervezett  közfoglalkoztatási pályázati konzultáción

 

A  VTOSZ székhelyén megtartott konzultációt Fehér Ferenc ügyvezető elnök vezette. Dr. Varga Árpád főtitkár bevezetőjében ismertette  a közfoglalkoztatási  programmal  kapcsolatos legújabb információkat – ezek közül legfontosabb, hogy az óév utolsó napján megjelent a közfoglalkozáshoz nyújtható támogatásokról szóló 375/2010. (XII.31.) Korm. rendelet -   és tájékoztatást adott arról, hogy folyamatosan beérkezett szakmai kérdések és ezekre  az NGM  szakmai főreferensével  leegyeztetett válaszok olvashatóak a TIR-en, amelyen  négy  alkalommal  jelentek  meg december 20-tól.

  Bálint Attila, a NGM szakmai főreferense   a pályázati kiírás tartalmát  ismertette teljes  részletességgel,  értelmezte   a pályázati dokumentáció valamennyi pontját és  válaszolt  a jelenlévők által feltett  kérdésekre.

A konzultáció második felében Kolossváry Gábor az VM  főosztályvezetője és Zemenszky Mario a VM  vízügyi-politikai tanácsadója  adott tájékoztatást a  területi vízgazdálkodás aktuális kérdéseiről. Többek között   az aktuális  vízkárvédelmi feladatokról  és a területi vízgazdálkodási közfeladatokhoz a költségvetés által biztosított  forrással kapcsolatos minisztériumi teendőkről.

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.