TIRNyugdíjas klubMegszületett a törvényszéki bejegyzés!

Megszületett a törvényszéki bejegyzés!

Mivel a Klub választott vezetőinek négy éves ciklusa februárban lejárt és tisztújításra volt szükség, tudtuk, hogy a törvényszéki bejegyzéssel lehetnek problémák. És mert ehhez még hozzákapcsoltunk egy alapszabály módosítást is, „borítékolható" volt a hiánypótlási végzés. Hiába sikerült jól az évi rendes közgyűlés február 15-én, egy rendkívüli közgyűlés összehívására is kényszerültünk, amit – egyébként igen szerencsésen – a jó létszámmal megszervezett békési kirándulással tudtunk összekötni. Így június 6-ával megszülettek azok az anyagok és aláírások, amelyek a hiánypótláshoz szükségesek voltak. A Fővárosi Törvényszék június 13-án érkeztette, június 14-én befogadta a Klub hiánypótlási anyagait (összesen 14 db, darabonként 2-15 oldal terjedelmű pdf anyagot!) és már június 19-én meg is született az a végzés, amely mind a tisztújítással, mind az alapszabály módosítással kapcsolatos közgyűlési döntéseket jóváhagyja és bejegyzi.

Ez úton is nagyon köszönöm mind a február 15-i, mind a június 6-i közgyűlés résztvevőinek a részvételt és az aktivitást. És persze köszönöm a megválasztott elnökségi és FB tagoknak tisztség elvállalását. Kiemelkedően jól dolgozott a jelölő bizottság és sokat tettek hozzá a folyamat adminisztratív lezáráshoz a levezető elnökök és a anyagok hitelesítői is. De persze köszönöm a pozitív hozzáállást, a segítséget és támogatást azoknak is, aki ebben az „izgalmas" első félévben személyesen ugyan nem tudtak részt venni a folyamatokban, de visszajelzéseikkel, tanácsaikkal hozzájárultak a sikerhez.

Remélem, hogy egy közös jó érzés az, hogy a Klub törvényes működésének alapja a következő évekre biztosított és már csak rajtunk múlik, hogy jó programokkal, kellő aktivitással a következő időszakban is elérjük azokat a célokat, amiért a Klubot 16 éve létrehoztuk!

Ehhez minden klubtagnak és a hozzátartozóknak – a körülményekhez képesti – jó egészséget és sok szerencsét kívánok!

Fehér Ferenc
elnök