TIRNyugdíjas klubBiksz János, klubunk doyenjének köszöntése

Biksz János, klubunk doyenjének köszöntése

A Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának vezetősége a július elsejei, rácalmási rendezvényén köszöntötte Biksz János kollégát, Klubunk alapító tagját és doyenjét kilencvenötödik születésnapján.

Biksz János bácsi 1970-ben a Dunaújvárosi Vízi Társulat megalapítója, megszervezője és első igazgatója volt. Nyugdíjba vonulásáig, 1990-ig vezette a társulatot. Nyugdíjasként földmunkagépek forgalmazásával foglalkozott, így nem csak hogy a vízitársulatokkal kapcsolatban maradt, hanem a siófoki vízitársulati igazgatói értekezleteknek is szakértőként aktív részese volt. A Klub programjainak annak alapításától kezdve aktív részese volt számos külföldi kirándulástól a klubnapokig. A születésnapi rendezvényen is a szokásos szellemi frissességgel vett részt és büszkeséggel vegyes fájdalommal beszélt arról a Dunaújvárosi Társulatról, amelyet alapított és vezetett és amelynek végelszámolása napjainkban is tart.

A köszöntésen részt vevő klubvezetés nevében jó egészséget kívánunk Biksz Jani Bácsinak (nekünk már csak Jani Bácsi) és persze azt, hogy legyen lehetősége a továbbiakban is részt venni rendezvényeinken.

Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának
elnöksége és felügyelő bizottsága

 

Biksz_Janos_koszontese_20240701.jpg