TIRHírekTájékoztatók7. ASEM Fenntartható Fejlődés Dialógus és Eurázsiai Vízügyi Konferencia

7. ASEM Fenntartható Fejlődés Dialógus és Eurázsiai Vízügyi Konferencia

Kedves GWP Partner!

Szeretném felhívni a figyelmet a 2018 szeptemberében Budapesten rendezendő két ASEM (Ázsia-Európa Párbeszéd) vízügyi szakkonferenciára:

  • 7. ASEM Fenntartható Fejlődés Dialógus (szeptember 11-12.)
  • Eurázsiai Vízügyi Konferencia – 3. ASEM szeminárium a települési vízgazdálkodásról (szeptember 13-14.)

A két rendezvényen több mint 50 tagországból érkező magas rangú állami és kormányzati képviselők, az eurázsiai vízipari, tudományos és technológiai intézetek, szakmai szövetségek, iparkamarák, nemzetközi pénzügyi intézmények és vállalatok legfelsőbb vezetői és szakértői vesznek részt.

A találkozók fórumot biztosítanak a résztvevők számára, hogy tapasztalatot és eszmét cseréljenek a kontinenseken átívelő, fenntartható és integrált vízgazdálkodási kérdésekben, megvitassák az aktuális trendeket és megosszák egymással a jó gyakorlatokat, hozzájárulva ezzel a fenntartható és hatékony, globális vízgazdálkodási gyakorlatok megvalósulásához és elterjedéséhez.

Jelentkezési információ, valamint további részletek a mellékletekben találhatók.

Üdvözlettel,

dr. Gayer József
kuratóriumi elnök
GWP Magyarország Alapítvány
www.gwpmo.hu

 

 

 

EURÁZSIAI VÍZÜGYI KONFERENCIA

3rd ASEM Seminar on Urban Water Management

urban solutions, global challenges

2018. szeptember 13-14.
Hotel Hélia, (1113 Budapest, Kárpát u. 62-64.).

www.asemwaterbudapest2018.hu

 

Az Ázsiai-Európai Vízügyi Együttműködés (ASEM Water) több mint 50 tagországát képviselő magas rangú állami, kormányzati vezetőknek, az eurázsiai vízipari, tudományos és technológiai intézetek, szakmai szövetségek, ipari kamarák, nemzetközi pénzügyi intézmények legfelsőbb vezetőinek és szakértőinek részvételével Eurázsiai Vízügyi Konferencia kerül megrendezésre Budapesten 2018. szeptember 13-14-én.
A kétnapos szakmai konferencia és kísérő rendezvényei (B2B meetingek, szakmai bemutatók) kiválóan alkalmasak bilaterális és multilaterális egyeztetésekre, a fenntartható települési vízgazdálkodással kapcsolatos vízipari megoldások és újdonságok bemutatására. A konferencia hivatalos nyelve az angol, magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A konferencia fővédnöke: Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, szervezője a Magyar Vízipari Klaszter és az ASEM Water, társszervezője az Európai Vízügyi Szövetség és a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség, szakmai közreműködőként az esemény partnere a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

A rendezvény célja, hogy megvitassa a települési vízgazdálkodás kontinenseken átívelő aktuális kérdéseit, valamint fejlesztési ajánlatokat fogalmazzon meg az integrált és fenntartható vízgazdálkodás területén, melyek mentén előmozdítható és tovább erősíthető az ágazatban érintett szereplők (szakminisztériumok, önkormányzatok, vízipar, szolgáltatók, akadémiai és civil szervezetek) közötti párbeszéd és együttműködés.

A résztvevők a már kipróbált és jól bevált megoldások, gyakorlati példák során kaphatnak képet arról, hogy a világ különböző adottságokkal rendelkező részein milyen eltérő vagy éppen hasonló válaszokat adnak a szakemberek a hasonló kihívásokra. A konferencián, valamint annak ideje alatt és helyszínén megrendezett B2B egyeztetéseken és találkozókon kiszélesíthetők és megerősíthetők a hazai vízipar ázsiai jelenléte és kapcsolatai.
A nemzetközi tanácskozás kiemelt jelentőségű, hiszen a magyar vízipar és vízdiplomácia aktív nemzetközi szerepvállalásának köszönhetően több mint 200 szakértő, potenciális üzleti partner érkezik Budapestre, hogy a kontinenseken átívelő vízügyi kihívások mentén tapasztalatot és eszmét cseréljenek, valamint kiszélesítsék piaci, gazdasági kapcsolataikat.

Legyen részese a sikeres eurázsiai vízipari együttműködéseknek!

Ne mulassza el a különleges alkalmat! Jegyezze be a naptárába: az Eurázsiai Vízügyi Konferencia várja Önt 2018. szeptember 13-14-e között Budapesten!

Társszervezetként kérem szíves közreműködését, hiszen fontos, hogy a rendezvények híre minden érintetthez eljusson. Kérem, legyen kedves a mellékelt rövid tájékoztatót és az Eurázsiai Vízügyi Konferenciával kapcsolatos üzleti felhívást továbbítsa tagjainak, biztatva őket a rendezvényen való részvételre.

Segítő közreműködését előre is köszönöm! Kérem, engedje meg, hogy VIP vendégként ezúton tisztelettel meghívjam Önt az Eurázsiai Vízügyi Konferenciára és annak előestéjeként tartott ünnepi gálavacsoránkra, valamint a rendezvény kezdete előtt (szeptember 13-án 08:00 – 09:00) óra között szervezett különleges VIP találkozóra.  Bízom benne, hogy elfogadja tiszteletteljes meghívásunkat és ezzel emeli rendezvényünk rangját, hírnevét.

Szeretném továbbá felhívni szíves figyelmét, hogy az Eurázsiai Vízügyi Konferencia időpontja előtti napokban, 2018. szeptember 11-12-én a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében a Gerbeaud Házban kerül megrendezésre a 7. ASEM Fenntartható Fejlődés DialógusFenntartható és Integrált Vízgazdálkodás a 21. században – a küszöbön álló kihívások kezelése” címmel. A rendezvény célja elsősorban a Duna medence országai által a határokon átnyúló vízgazdálkodás nemzetközi összehangolásában szerzett tapasztalatok megosztása a Mekong térségével. További információ: https://dunaregiostrategia.kormany.hu/7-asem-fenntarthato-fejlodes-dialogus

Míg a 7. ASEM Fenntartható Fejlődés Dialógus a határokon átnyúló vízügyi kérdésekkel, a vízgyűjtő gazdálkodás fejlesztési lehetőségeivel és az interregionális együttműködések erősítésével foglalkozik, addig az Eurázsiai Vízügyi Konferencia a települési vízgazdálkodást, az urbanizáció vízügyi kihívásaira választ adó hatékony, innovatív és fenntartható megoldásokat helyezi fókuszba. A két rendezvénnyel különleges módon szeptemberben egy egész hét a kontinenseken átívelő vizes szakmai kérdésekről és megoldásokról szól.

A kölcsönösség jegyében szíves tájékoztatásul küldöm a két rendezvényre vonatkozóan a szervezők által közösen jegyzett angol nyelvű meghívót és a magyar nyelvű tájékoztató anyagot, melyeknek honlapjukon történő megjelentetését előre is köszönöm.

Bízom benne, hogy mindkét eseményen találkozhatunk!

Tisztelettel,

Kovács Károly
Elnök

Magyar Vízipari Klaszter

mobil: +36 30 941 20 88
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: live:kovacs.karoly_4

 

Magyar Vízipari Klaszter Menedzsment Kft.
1126 Budapest
Kiss János altábornagy u. 30/b.
tel: +36 1 951 27 43
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.vizipariklaszter.hu

 

Mellékletek:
ÁllományLeírásMéret
A(z) (Common_Invitation_Letter_7th_ASEM_Dialogue_and_3rd_ASEMWater_Seminar.pdf) állomány letöltéseCommon_Invitation_Letter_7th_ASEM_Dialogue_and_3rd_ASEMWater_Seminar.pdfCommon Invitation Letter 7th ASEM Dialogue and 3rd ASEM Water Seminar70 Kb
A(z) (Egy_tejes_het_a_fenntarthato_vizgazdalkodas_jegyeben.pdf) állomány letöltéseEgy_tejes_het_a_fenntarthato_vizgazdalkodas_jegyeben.pdfEgy teljes hét a kontinenseken átívelő, fenntartható vízgazdálkodás jegyében256 Kb
A(z) (MEGHIVO_EurazsiaiVizugyiKonferencia_ASEM_Seminar_on_Water.pdf) állomány letöltéseMEGHIVO_EurazsiaiVizugyiKonferencia_ASEM_Seminar_on_Water.pdfMeghívó - EURÁZSIAI VÍZÜGYI KONFERENCIA – 3rd ASEM Seminar on Urban Water Management168 Kb
A(z) (UZLETI_FELHIVAS_Eurazsiai_Vizugyi_Konferencia.pdf) állomány letöltéseUZLETI_FELHIVAS_Eurazsiai_Vizugyi_Konferencia.pdfÜzleti felhívás - EURÁZSIAI VÍZÜGYI KONFERENCIA – 3rd ASEM Seminar on Urban Water Management170 Kb
A(z) (UZLETI_LEHETOSEGEK_Eurazsiai_Vizugyi_Konferencia.pdf) állomány letöltéseUZLETI_LEHETOSEGEK_Eurazsiai_Vizugyi_Konferencia.pdfÜzleti lehetőségek - EURÁZSIAI VÍZÜGYI KONFERENCIA – 3rd ASEM Seminar on Urban Water Management209 Kb
 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek van.
Auguszta napja van, holnap Zalán napja lesz.