TIRNyugdíjas klubMeghívó a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának évzáró rendezvényére

Meghívó a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának évzáró rendezvényére

KEDVES KLUBTAGUNK!
KEDVES HOZZÁTARTOZÓ!

Évek óta – igaz váltakozó sikerrel – rendezzük meg az év végi záró bulit. A hektikus jelzőt persze leginkább a résztvevők számára lehet mondani, mert kaja-pia tekintettében az elmúlt években rendesen el voltunk látva!

Idén kétfajta műfajt kell összekombinálnunk! Rendeznünk kell decemberben egy rendkívüli taggyűlést, mert alapszabályt kell módosítani és persze idén is nekifutunk valamilyen évzáró rendezvénynek. És ez most úgy jön ki, hogy egy napon, ugyanabban a helységben tudjuk megrendezni!

Az a kérésünk tehát, hogy gyere el a december 16-án 10 órára meghirdetett taggyűlésre. Nyugodtan hozzál hozzátartozót – ha gondolod – hiszen a taggyűlésen semmi titkos dolog nem fog elhangzani. És mikor a hivatalos résznek vége van, kezdődik a bulizás!

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy húsáruból nem lesz hiány: tavaly egy kisebb hentesbolt is megirigyelhette volna a kínálatot. A sütemény két válfaja (sós és édes) szintén nagy tömegben van képviselve: pogácsák és bejglik tömkelegével lehetett találkozni. És ha a tavalyi kínálatnak csak a fele lesz, már akkor sem fog senki éhen halni.

Még mindig jelentős pezsgő készlettel rendelkezünk! Ezt kénytelenek voltunk elmenteni a VTOSZ irodából, de természetesen – kellően lehűtve – vissza fogjuk csempészni. Kielégítő lesz a pálinka kínálat is (ez egy tavalyi, illetve idén paposi siker sztori), de persze whisky is lesz, hogy főtitkári koktélt tudjunk készíteni az ezt szeretőknek és egyéb töményekkel is készülünk. Tartalékban lesz bor/sör, bár ezek nem nagyon népszerűek.

A helyszín sokak számára ismert: Budapesten, a Fehérvári út 108-112. alatt a IV. emeleti VERTESZ terem. Ez egy 100 m2-es helység, tehát kényelemes elférünk.

Várunk tehát december 16-án 10 órára, de ha kicsit előbb/később jössz, az sem baj!

Klubvezetés

 

Mellékletek:
ÁllományLeírásMéret
A(z) (NYKbuliMegh15.doc) állomány letöltéseNYKbuliMegh15.docMeghívó a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubjának évzáró rendezvényére, 2015.12.1635 Kb