TIRNyugdíjas klubRendkívüli taggyűlést tart a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja

Rendkívüli taggyűlést tart a Nyugdíjas Vízitársulati Vezetők Klubja

Tárgy: Rendkívüli taggyűlés összehívása

A Klub valamennyi Tagja
részére

Kedves Klubtagunk!

A jogszabályi változások miatt 2016. március 15-ig az új előírásoknak megfelelő alapszabályt kell benyújtanunk a Fővárosi Törvényszékhez. Mivel az alapszabályt taggyűlésnek kell elfogadnia, az elnökség döntésének megfelelően a Klub rendkívüli taggyűlését 2015. december 16-án 10 órára összehívom. A taggyűlés helye: Budapest XI. Fehérvári út 108-112. IV. emelet, VERTESZ terem. Határozatképtelenség esetén a megismételt rendkívüli taggyűlésre 2015. december 16-án 10 óra 30 perces kezdettel kerül sor, ugyancsak a Budapest XI. Fehérvári út 108-112. IV. emeleti VERTESZ teremben. A megismételt rendkívüli taggyűlés a szavazatra jogosult résztvevők számától függetlenül határozatképes.

A Klub elnöksége a következő napirendet javasolja:

  1. A Klub módosított alapszabályának vitája és az új alapszabály elfogadása;
    Előadó: Fehér Ferenc főtitkár
  2. A 2016. évi Klubkirándulás előkészítése;
    Előadó: Bogáth Jenő elnökhelyettes
  3. A Klub 2016. év eleji rendezvényei, évi rendes taggyűlés, tisztújítás. Jelölő bizottság megválasztása;
    Előadó: Lőrincz Károly klubelnök
  4. Egyéb, aktuális kérdések.

A rendkívüli taggyűlésre a Klub valamennyi (rendes és pártoló) tagját meghívom. A rendes tagok részvételére azért lesz szükség, hogy a módosított alapszabály jelentős többséggel elfogadásra kerüljön. Elfogadása esetén a Klub valamennyi tagja (tehát az eddigi rendes tagok és pártoló tagok) egyenlő jogosítványokkal rendelkező tagok lesznek: minden tagnak szavazati joga lesz, választhat és választható. Ez már a második napirendi ponttól érvénybe lép és természetesen a Klub további rendezvényeit, valamint a tisztújítást ennek megfelelően készítjük elő. Azok az eddigi pártoló tagok, akik nem kívánnak a Klub (rendes) tagjaivá válni, nyilatkozatukkal ezt kifejezésre juttathatják. Az egységes tagsági viszonyra vonatkozó előírások a módosított alapszabályban megtalálhatók. A módosított alapszabály tervezetét mellékelten közreadjuk.

A Fővárosi Törvényszék szigorúan veszi a hivatalos rendezvényekre (taggyűlés, elnökségi ülés) szóló meghívók tagsághoz történő megérkezésének regisztrálását. Kérem ezért, hogy a meghívó megérkezését minden tagunk egy válasz E-mail küldésével nyugtázza (az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címre).

Budapest/Mátészalka, 2015. december 2.

Üdvözlettel:
Lőrincz Károly
klubelnök

 

Mellékletek:
ÁllományLeírásMéret
A(z) (NYKtaggyMegh151216.doc) állomány letöltéseNYKtaggyMegh151216.docMeghívó rendkívüli taggyűlésre, 2015.12.1638 Kb