TIRHírekSzövetségünk híreiÁder János köztársasági elnök Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz írt levele

Áder János köztársasági elnök Szegedi Sándor VTOSZ elnökhöz írt levele

Kedves Szegedi Sándor!

A világszerte történelmi jelentőségűnek tekintett párizsi klímacsúcs a hét elején kezdetét vette. A jelenleg is tartó nemzetközi tárgyalások eredménye december 11-én válik ismertté, így az érdemi megállapodást szorgalmazók még hét napig adhatják le klímavoksaikat.

A dolgok jelenlegi állása alapján úgy fest, minden okunk meglehet arra, hogy bízzunk annak az ügynek a sikerében, amelynek előmozdításáért – közel kétszázezer honfitársunkkal együtt – Ön is felemelte a hangját. Kérem, amennyiben az Ön környezetében vannak olyanok, akikről úgy gondolja, hogy ők is szívesen vennének részt egy valóban történelemformáló megállapodás aktív szorgalmazásában, ossza meg velük a klímaváltozásról szóló rövidfilmünk, az Élő Bolygónk honlap és Facebook-oldalunk elérhetőségeit.

Szíves figyelmébe ajánlom honlapunk nemrégiben frissült „személyes üzenet" című menüjét is, melyben immár mintegy harminc jeles személyiség, köztük közismert színészek, zenészek, sportolók, tudósok, mondják el hitvallásukat környezetünk és éghajlatunk védelmével kapcsolatban.

Eddigi cselekvő kiállását megköszönve tisztelettel üdvözli:

Áder János

 

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek van.
Auguszta napja van, holnap Zalán napja lesz.