TIRHírekSzövetségünk híreiRendkívüli VTOSZ Küldöttgyűlés

Rendkívüli VTOSZ Küldöttgyűlés

A Vízgazdálkodási Társulatok Országos Szövetsége 2015. április 28-án rendkívüli küldöttgyűlést tartott Budapesten Szegedi Sándor VTOSZ elnök vezetésével. A rendkívüli küldöttgyűlés összehívására azért volt szükség, mert a 2015. március 5-i tisztújító közgyűlésen nem született döntés a Szövetség programjáról és startégiájáról, valamint a 2015. évi költségvetésről és tagdíjról. Ezeket a döntéseket a tisztújításkor megválasztott új elnökség és felügyelő bizottság készítte elő.

Az április 28-i küldöttgyűlésen jó volt a részvételi arány, a 37 delegáltból 24 volt jelen (65 %) és öt olyan társulat is képviseltette magát, amelyik nem tagja jelenleg az Országos Szövetségnek.

A küldöttgyűlés résztvevői meghozták azokat a határozatokat (költségvetés, tagdíj), amelyek szükségesek a VTOSZ további működéséhez és számos, a vízitársulatok működésével kapcsolatos kérdés is felvetődött. A küldöttgyűlés határozatairól, az azokból fakadó feladatokról és a feladatok végrehajtásáról részletes tájékoztatást fog adni az elnökség.

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.