TIRHírekTájékoztatókAz Országos Mezőgazdasági Könyvtárban első alkalommal rendeznek Víz Világnapi rendezvényt

Az Országos Mezőgazdasági Könyvtárban első alkalommal rendeznek Víz Világnapi rendezvényt

 

 

Közérdekű tájékoztató!

„Mint arról már értesülhetett, az egykori Vízügyi és Környezetvédelmi Szakkönyvtárat tavaly átvette az Országos Mezőgazdasági Könyvtár. A Könyvtár vezetőinek határozott szándéka, hogy ez az átvétel ne csak a könyv- és folyóirat állomány egyszerű "beleltározása" legyen, hanem ezzel együtt - bizonyos értelemben - a könyvtárhoz kötődő szakmai hagyományokat is ápolják. Ennek jegyében az Országos Mezőgazdasági Könyvtárban első alkalommal rendeznek Víz Világnapi rendezvényt, amelyen az 1838-as pesti árvíz 175. évfordulójáról kívánnak megemlékezni. Az előadás megtartását a Duna Múzeum egykori igazgatója, Kaján Imre vállalta magára.

Reméljük, hogy a kezdeményezést a későbbiekben további vízügyi rendezvények, előadások, könyvbemutatók, kamarakiállítások is követni fogják, ezzel is erősítve a szakemberek és érdeklődők kölcsönösen hasznos tapasztalatcseréjét.

Kérjük, amennyiben módjában áll – tájékoztassa kollégáit is rendezvényünkről, mert Könyvtárunk minden vendéget szeretettel vár!

Kérem kísérje figyelemmel az OMGK honlapját, ahol további részleteket talál és információt egyéb rendezvényeinkről:  www.omgk.hu

Az Országos Mezőgazdasági Könyvtár munkatársai"

Titkárság

 

Nincs jogosultsága hozzászólni.

Névnap

Ma 2024. március 28., csütörtök van.
Gedeon és Johanna napja van, holnap Auguszta napja lesz.